Utvecklare/samordnare informationssäkerhet

Fakta

Nästa start: hösten 2018
Ansök senast: Stängd
Omfattning: Distans halvfart 50%
Poäng: 200 YH-poäng
LIA-praktik: Ingen Lia

 

 Behovet av personal med kompetens inom informationssäkerhet är stort och har ökat i takt med digitaliseringen. Företag och organisationer vet betydelsen av god informationssäkerhet och behöver utvecklare/samordnare som kan identifiera, analysera, hantera & utveckla verksamheters informationssäkerhet.

 Inom de närmaste åren förväntas stora pensionsavgångar för yrkesrollen säkerhetsspecialister och efterfrågan på bland annat utvecklare/samordnare inom informationssäkerhet kommer att öka.

  Denna utbildning ger dig som studerande en bred kompetens och djup kunskap inom informationssäkerhet för att kunna identifiera, analysera, hantera & utveckla verksamheters behov av informationssäkerhet. Du kommer också att lära dig att leda och koordinera människor och organisationer i ett strukturerat förändrings- och utvecklingsarbete. Utbildningen är på halvfart 50% och bedrivs på distans med ett fåtal fysiska träffar i Mölnlycke, strax utanför Göteborg.

 Efter utbildningen kommer du att kunna jobba som CIO/IT-Chef, IT-projektledare, IT-forensiker, informationsansvarig, säkerhetsanalytiker eller säkerhetsrådgivare inom IT.

Läs om behörighet och urval innan du söker den här utbildningen.

Har du frågor om utbildningen?

Kontakta MAGNUS FAGERSTRÖM (magnus [dot] fagerstrom [at] harryda [dot] se / 031-724 66 60)