Personal- och löneadministration

Personer i möte

Fakta

Nästa start: Ingen planerad start
Ansök senast: -
Omfattning: Fyra terminer
Poäng: 80 KY-poäng
LIA-praktik:

Denna utbildning har ersatts och erbjuds inte längre

Välkommen till en kvalificerad yrkesutbildning inom ekonomi-, personal- och löne-administration. Den ger dig en unik kunskapsmix som arbetsmarknaden frågar efter.

Skall du välja din första riktiga yrkesutbildning? Eller känner du att du vill öka din kompetens inom ditt nuvarande arbetsområde? Eller vill du helt enkelt byta inriktning och satsa på en ny karriär? Utbildningen i personal- och löneadministration är direkt utformad efter de krav som ställs på arbetsmarknaden. Det som gör utbildningen unik är dess bredd och fördjupning inom alla tre områdena ekonomi, personal och lön, samt att teorin hela tiden förankras i praktiskt arbete. När du efter fyra terminer tar examen som Diplomerad Personal- och Löneadministratör har du en unik utbildning bakom dig och förhoppningsvis ett intressant arbete framför dig.


Åttonde årskullen (PL12) är nu ute på arbetsmarknaden.

I december 2013 hölls en traditionsenlig avslutning och examenfest på Bolåsa värdshus för vår senaste kull av Personal- och löneadministratörer. Vi ber att få önska detta gäng all lycka med framtiden!