Hos YHiM

 • Pensionsspecialisterna LP17 har tagit examen

  21 juni 2018

  Fredagen den 25 maj samlades LP17 på Råda Rum för att fira examen tillsammans med sina nära och kära. De har fått slita hårt under tre terminer för att uppnå det här ögonblicket, så glädjen var stor när examensmapparna delades ut. Några av de studerande tilldelades stipendier för särskilt lysande insatser. Vi på YHiM gratulerar och önskar lycka till! 
 • Till alla reserver 2018

  21 juni 2018

  Nu har meddelande gått ut till alla som blivit reservplacerade. Titta in på https://yhim.alvis.gotit.se/student/ om du inte redan gjort det och se vilket nummer du har. Du behöver inte tacka ja till reservplatsen. Om du fått förhinder kan du lämna återbud till reservplatsen.När du loggat in får du rubrikerna "Översikt" och "Läge på senaste ansökan" framför dig på första sidan. Lite längre ned ser du länken "Visa alla ansökningar". Klickar du på den hittar du en tabell som visar vilka ansökningar du gjort, när du gjorde dem och under Läge kan du se vilken reservplacering du fått. Den uppdateras automatiskt så du kan hela tiden se hur positionen förändras.  Nu måste vi vänta till efter den 1 juli för att se hur många som tackat ja till sina erbjudna platser. Sen börjar vi kalla reserver och då kommer du att se mest förändringar. Om det blir några förändringar just nu så beror det på att nån har tackat nej till sin reservplats.  OM du blir erbjuden en plats kommer det att ske via mail eller sms precis som när du nu blev informerad om reservplatsen. Det är väldigt viktigt att dina kontaktuppgifter är korrekta och att du regelbundet kontrollerar inkorgen. Behöver du ändra dem går det bra via samma inloggning. Ha en fin sommar!
 • Till alla antagna 2018

  21 juni 2018

  Nu har meddelande gått ut till alla som blivit antagna till sin utbildning. Titta in på https://yhim.alvis.gotit.se/student/ om du inte redan gjort det.  Om det inte syns direkt när du loggar in så hittar du informationen om du följer länken "Visa alla ansökningar". Du måste vara inloggad för detta. Du MÅSTE tacka ja till platsen om du vill behålla den! Du måste svara senast kl 23:59 den 1/7 2017. Svarar du inte så kommer vi att se det som att du inte är intresserad. Om du redan tackat ja så är det bara att luta sig tillbaka och njuta av sommaren. Din plats är säker. I augusti kommer vi att sända ut detaljer om uppropet på samma sätt som vi sände ut antagningsbeskedet. Det är därför väldigt viktigt att dina kontaktuppgifter är korrekta och att du regelbundet kontrollerar inkorgen. Behöver du ändra dem går det bra via samma inloggning. Ha en fin sommar, vi ses i höst! 
 • YHiM vilar nu från besök och tar semester!

  21 juni 2018

    
 • Idag fick vi tillstånd att starta fyra utbildningar!

  26 januari 2018

  Idag är en glädjens dag på Yrkeshögskolan i Mölnlycke. Vi fick fyra av våra sökta utbildningar beviljade i denna ansökningsomgång:  Lönespecialist, Tullspecialist, Digital affärsutvecklare och Affärsutvecklare komplex försäljning. Alla är heltidsutbildningar som genomförs på plats hos oss i Mölnlycke. Inom kort kommer vi att publicera mer information om utbildningarna på vår hemsida, där även ansökan kan göras under perioden 5 februari – 2 maj. Välkommen in!
 • Lönespecialisterna har tagit examen!

  17 januari 2018

  Stämningen var på topp när de studerande i LS16 tog examen i fredags. Under ett och ett halvt år har de kämpat och engagerat sig i sina studier, som nu har resulterat i att samtliga tog examen.Vi på YHiM tackar för den här tiden och önskar lycka till! 
 • Examen för LEK16

  21 december 2017

  En stämningsfull dag i december examinerades de studerande i LEK16. Tre tuffa terminer har resulterat i ett helt gäng nya löne- och ekonomikonsulter.
 • Öppettider under helgerna

  21 december 2017

  Klicka in på nyheten för att se våra öppettider.
 • Till alla reserver 2017

  26 juni 2017

  Nu har meddelande gått ut till alla som blivit reservplacerade. Titta in på https://yhim.alvis.gotit.se/student/ om du inte redan gjort det och se vilket nummer du har. Du behöver inte tacka ja till reservplatsen. Om du fått förhinder kan du lämna återbud till reservplatsen.När du loggat in får du rubrikerna "Översikt" och "Läge på senaste ansökan" framför dig på första sidan. Lite längre ned ser du länken "Visa alla ansökningar". Klickar du på den hittar du en tabell som visar vilka ansökningar du gjort, när du gjorde dem och under Läge kan du se vilken reservplacering du fått. Den uppdateras automatiskt så du kan hela tiden se hur positionen förändras.  Nu måste vi vänta till efter den 2 juli för att se hur många som tackat ja till sina erbjudna platser. Sen börjar vi kalla reserver och då kommer du att se mest förändringar. Om det blir några förändringar just nu så beror det på att nån har tackat nej till sin reservplats.  OM du blir erbjuden en plats kommer det att ske via mail eller sms precis som när du nu blev informerad om reservplatsen. Det är väldigt viktigt att dina kontaktuppgifter är korrekta och att du regelbundet kontrollerar inkorgen. Behöver du ändra dem går det bra via samma inloggning. Ha en fin sommar!
 • Yrkeshögskolan i Mölnlycke önskar alla en Trevlig Midsommar 2017!

  22 juni 2017

  Fotograf Anna Birgerson