Hos YHiM

 • Idag hade YHiM planeringsdag

  9 januari 2019

  Arbetsgruppen på YHiM utvärderar och rustar för framtiden. Dagen innehöll SWOT-analys, analys av varumärket samt dialog kring nya utbildningar.
 • Partner Göteborg besökte YHiM

  7 december 2018

  En mycket lyckad kväll med Partner Göteborg på YHiM. Kvällen innehöll presentation av YHiM, studerande som berättade om sin utbildning samt information från Ung Företagsamhet. Stort tack till alla medverkande!
 • Företagsmingel med Tullutbildningarna!

  29 november 2018

  Ledningsgruppen i våra tullutbildningar hade ett förslag det senaste mötet: att genomföra ett mingelevent där intresserade företag kunde få presentera sin verksamhet och sedan möta de studerande individuellt. På kvällen den 29/11 genomfördes projektet.
 • Yrkeshögskolan ansöker om nya utbildningar

  26 november 2018

  Yrkeshögskolan ansöker om nya utbildningarYrkeshögskolan i Mölnlycke (YHiM) fortsätter att bredda och utöka utbudet av YH-utbildningar. Sju ansökningar har under hösten skickats in till Myndigheten för Yrkeshögskolan. YHiM har idag sju pågående YH-utbildningar och vi satsar på att öka utbudet ännu mer genom att ansöka om fem helt nya utbildningar. 
 • Pensionsspecialisterna LP17 har tagit examen

  21 juni 2018

  Fredagen den 25 maj samlades LP17 på Råda Rum för att fira examen tillsammans med sina nära och kära. De har fått slita hårt under tre terminer för att uppnå det här ögonblicket, så glädjen var stor när examensmapparna delades ut. Några av de studerande tilldelades stipendier för särskilt lysande insatser. Vi på YHiM gratulerar och önskar lycka till! 
 • Till alla reserver 2018

  21 juni 2018

  Nu har meddelande gått ut till alla som blivit reservplacerade. Titta in på https://yhim.alvis.gotit.se/student/ om du inte redan gjort det och se vilket nummer du har. Du behöver inte tacka ja till reservplatsen. Om du fått förhinder kan du lämna återbud till reservplatsen.När du loggat in får du rubrikerna "Översikt" och "Läge på senaste ansökan" framför dig på första sidan. Lite längre ned ser du länken "Visa alla ansökningar". Klickar du på den hittar du en tabell som visar vilka ansökningar du gjort, när du gjorde dem och under Läge kan du se vilken reservplacering du fått. Den uppdateras automatiskt så du kan hela tiden se hur positionen förändras.  Nu måste vi vänta till efter den 1 juli för att se hur många som tackat ja till sina erbjudna platser. Sen börjar vi kalla reserver och då kommer du att se mest förändringar. Om det blir några förändringar just nu så beror det på att nån har tackat nej till sin reservplats.  OM du blir erbjuden en plats kommer det att ske via mail eller sms precis som när du nu blev informerad om reservplatsen. Det är väldigt viktigt att dina kontaktuppgifter är korrekta och att du regelbundet kontrollerar inkorgen. Behöver du ändra dem går det bra via samma inloggning. Ha en fin sommar!
 • Till alla antagna 2018

  21 juni 2018

  Nu har meddelande gått ut till alla som blivit antagna till sin utbildning. Titta in på https://yhim.alvis.gotit.se/student/ om du inte redan gjort det.  Om det inte syns direkt när du loggar in så hittar du informationen om du följer länken "Visa alla ansökningar". Du måste vara inloggad för detta. Du MÅSTE tacka ja till platsen om du vill behålla den! Du måste svara senast kl 23:59 den 1/7 2017. Svarar du inte så kommer vi att se det som att du inte är intresserad. Om du redan tackat ja så är det bara att luta sig tillbaka och njuta av sommaren. Din plats är säker. I augusti kommer vi att sända ut detaljer om uppropet på samma sätt som vi sände ut antagningsbeskedet. Det är därför väldigt viktigt att dina kontaktuppgifter är korrekta och att du regelbundet kontrollerar inkorgen. Behöver du ändra dem går det bra via samma inloggning. Ha en fin sommar, vi ses i höst! 
 • YHiM vilar nu från besök och tar semester!

  21 juni 2018

    
 • Idag fick vi tillstånd att starta fyra utbildningar!

  26 januari 2018

  Idag är en glädjens dag på Yrkeshögskolan i Mölnlycke. Vi fick fyra av våra sökta utbildningar beviljade i denna ansökningsomgång:  Lönespecialist, Tullspecialist, Digital affärsutvecklare och Affärsutvecklare komplex försäljning. Alla är heltidsutbildningar som genomförs på plats hos oss i Mölnlycke. Inom kort kommer vi att publicera mer information om utbildningarna på vår hemsida, där även ansökan kan göras under perioden 5 februari – 2 maj. Välkommen in!
 • Lönespecialisterna har tagit examen!

  17 januari 2018

  Stämningen var på topp när de studerande i LS16 tog examen i fredags. Under ett och ett halvt år har de kämpat och engagerat sig i sina studier, som nu har resulterat i att samtliga tog examen.Vi på YHiM tackar för den här tiden och önskar lycka till!